Pia_logo

WEBINAR

Učinkovita digitalizacija podjetij

18. 4. 2023, ob 14.00
60 min
Prijave zbiramo do dneva pred webinarjem.
Slika Natalije Šketa, projektna vodja, skrbnica za zavode, večje ustanove in podjetja v podjetju Pia informacijski sistemi in storitve, nosi črno bluzo s majšnjo spredaj na ovratniku, kratke rjave lase in ima nasmešek na obrazu

Natalija Šketa

Vodja projektov

OSREDNJA TEMA WEBINARJA

Učinkovita digitalizacija podjetij

Digitalizacija poslovanja je ključna za učinkovitost in uspešnost vašega podjetja. Digitalno proaktivna podjetja veljajo za uspešnejša, zato izkoristite to kot vašo pomembno konkurenčno prednost. 

Digitalna preobrazba prinaša številne prednosti, ki vaše poslovanje dvignejo na višjo raven. Pri tem je zelo pomembno, da izberete zaupanja vredne in strokovne izvajalce, ki nudijo kakovostne in napredne produkte.

Pridružite se nam na brezplačnem webinarju, na katerem vam bomo predstavili:

  • kako boste z naprednim, zanesljivim in uveljavljenim informacijskim sistemom ODOS povečali preglednost in nadzor nad poslovanjem,
  • optimizirali ter poenostavili vaše poslovne procese,
  • zagotovili zakonsko skladnost poslovanja in zmanjšali poslovna tveganja.

S široko paleto modulov, ki jih ponuja sistem ODOS, boste na enem mestu našli rešitve za večino vaših poslovnih potreb.

Ne čakajte, da vaša konkurenca izkoristi prednosti digitalizacije pred vami! Prijavite se na brezplačni webinar ‘UČINKOVITA DIGITALIZACIJA PODJETIJ’ in dobili boste vse potrebne informacije, ki vam bodo pomagale pri pripravi vašega podjetja na digitalno prihodnost.

Zakaj je dobro, da se udeležite webinarja?

Resnične izkušnje na podlagi 250+ uspešnih projektov

Vse informacije, ki jih bomo delili z vami so pridobljene na podlagi več kot 30-letnih izkušenj, 250+ izpeljanih projektov digitalizacije poslovanja in 10.000+ uporabnikov našega naprednega informacijskega sistema ODOS.

Konkretni napotki za digitalizacijo vašega podjetja

Webinar je izčrpen vir zelo uporabnih nasvetov in rešitev za učinkovito digitalizacijo poslovanja z naprednim informacijskim sistemom ODOS, da bo vaša digitalna transformacija potekala gladko in brez zapletov.

Ker digitalno postaja nujno

Digitalizacija poslovnih procesov pomaga izboljšati učinkovitost poslovanja. Čas je, da tudi vi poenostavite svoje delotoke in jih naredite bolj učinkovite. To pa je mogoče le z naprednim sistemom, ki se prilagodi vašim zahtevam.

GLAVNE TEME

Slika Natalije Šketa, projektna vodja, skrbnica za zavode, večje ustanove in podjetja v podjetju Pia informacijski sistemi in storitve, nosi črno bluzo s majšnjo spredaj na ovratniku, kratke rjave lase in ima nasmešek na obrazu

Natalija Šketa

Vodja projektov

Natalija Šketa je projektna vodja v podjetju PIA d.o.o. in zelo ponosna na izjemno uporabno vrednost sistema ODOS za vse tipe organizacij. Sicer pa strokovna in prijazna skrbnica več kot 60 projektov in vodja marketinga.

PIA

PIA Informacijski sistemi in storitve, d.o.o.

PIA d.o.o. smo eno vodilnih podjetij na področju razvoja informacijskih sistemov ter rešitev za digitalizacijo poslovnih procesov in zaupanja vreden partner za digitalno preobrazbo vašega poslovanja. Zaupa nam že več kot 250 organizacij.

ODOS

Sistem ODOS

NAPREDEN INFORMACIJSKI SISTEM

ODOS je napreden informacijski sistem za digitalizacijo in optimizacijo poslovnih procesov, ki je certificiran pri Arhivu RS. Ker je bil razvit v sodelovanju z uporabniki, je preizkušen in maksimalno prilagojen posameznim delovnim postopkom.

REFERENCE

Mnenja zadovoljnih uporabnikov nam pomenijo največ

Največjo vrednost imajo mnenja uporabnikov. Mi pravimo, da je pravi marketing tak, da nas naročniki sami priporočijo naprej. To se nam dogaja praktično vsak mesec. Naše vodilo so zadovoljni naročniki in zelo ponosni smo, da nam to uspeva že kar tri desetletja.

18. 4. 2023, ob 14.00
60 min
Prijave zbiramo do dneva pred webinarjem.

Učinkovita digitalizacija podjetij

Še vedno niste povsem prepričani, ali je naš webinar prava odločitev za vaše podjetje? Potem si odgovorite na naslednja vprašanja.

Ali ste že kdaj pomislili, koliko denarja in časa izgubljate zaradi zastarelih navad in strahu pred novimi tehnologijami? Se vaša elektronska sporočila in pomembni dokumenti kopičijo v predalih in mapah, ki so nedostopni drugim zaposlenim, kar vodi v nepotrebne zamude in zaplete pri delu? Se vam je že kdaj zgodilo, da ste obupno iskali dokument, pa ga niste mogli najti ravno takrat, ko ste ga najbolj potrebovali? Ali pa je vaš direktor odsoten, vi pa ste obremenjeni s čakanjem na njegov podpis, namesto da bi se lahko osredotočili na druge pomembne naloge?

Če ste odgovorili pritrdilno na vsaj eno izmed teh vprašanj, je naš webinar zagotovo prava izbira za vas. Prijavite se še danes in se nam pridružite na našem brezplačnem webinarju o učinkoviti digitalizaciji poslovanja s sodobnim informacijskim sistemom

O ORGANIZATORJU IN SISTEMU

Smo eno vodilnih podjetij na področju razvoja informacijskih sistemov ter rešitev za digitalizacijo poslovanja. Že več kot 30 let se razvijamo in rastemo na trdnih temeljih znanja in izkušenj. Usmerjeni smo v naročnika in napredne rešitve.

Grafični prikaz 2 kvadrata in med njima en pravokotnik, prvi kvadrat ima logotip pia in prikazuje izgled objave, kvadrat ima prikazan primer grafa, zadnji kvadrat je bolj skrit in se vidi samo malo ga
odos logo, rumeni krog, zunanja obroba kroga je tanka modra črta, znotraj kroga sta dva manjša siva kroga in na sredini najmanjšega kroga je bela pika

ODOS je primeren za vse vrste organizacij javnega sektorja in za zasebne gospodarske subjekte, ne glede na njihovo velikost. Na voljo je več modulov in povezav z drugimi sistemi.

ODOS je več kot dokumentni sistem, je sistem za upravljanje dokumentov in procesov ter sistem za optimizacijo in digitalizacijo poslovanja. Je rešitev za zajem, distribucijo, obdelavo, elektronsko podpisovanje in hrambo dokumentov. Omogoča elektronsko izvajanje vseh procesov v organizaciji in s tem brezpapirno poslovanje. Primeren je za vse vrste organizacij javnega sektorja in za zasebne gospodarske subjekte, ne glede na njihovo velikost. Na voljo je več kot 10 modulov sistema ODOS, ki pokrivajo vsa področja poslovanja. V kolikor vas zanima, kako lahko vaša organizacija postane sodobna digitalizirana in učinkovita organizacija, vas vabimo k nadaljevanju branja o sistemu ODOS.

Za več informacij kliknite tukaj

PIA smo ljudje. Zavedamo se, da je ekipa jedro uspešnega podjetja. Gojimo pozitivno klimo in vzpodbujajočo kulturo, ki zaposlenim v našem podjetju odpira poti za optimalno rast in razvoj svojih potencialov.

Ko še nismo razmišljali, da bomo kdaj ustanovili svoje podjetje, smo že iz entuziazma in raziskovanja izdelali programe, na katerih smo se učili, napredovali in postavili temelje za poznejše prepoznavne programske pakete. Danes si lahko le malokdo zamisli programiranje za računalnike, ki nimajo grafičnega uporabniškega vmesnika. Pri naših začetkih je bilo to dejstvo.
Razvili smo več različnih informacijskih sistemov, ki so še danes v uporabi. Uživamo v ustvarjanju dobrih informacijskih sistemov. Lahko bi rekli, da je to naša motivacija, strast in poslanstvo. Ponosni smo na naše produkte in na dejstvo, da smo z našimi informacijskimi sistemi soustvarjali digitalno transformacijo organizacij v Sloveniji.

Za več informacij kliknite tukaj

Brezplačen PDF

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium